Om oss

Modern tandvård och professionellt bemötande

Vi erbjuder tandvård av högsta kvalitet på vår moderna klinik i centrala Norrköping. Hos oss får du garanterat ett professionellt bemötande av vår erfarna och kvalificerade personal.

Vi har sedan länge varit medvetna om att munhälsan är viktig för hela kroppens och psykets välbefinnande. Vi siktar på att förbättra din orala hälsa och därmed hela ditt liv. Vi arbetar alltid med den modernaste utrustningen och tekniken och uppdaterar oss kontinuerligt för att ständigt ligga långt fram i utvecklingen.

Ett brett utbud behandlingar

Vi kan erbjuda fullödig tandvård av alla slag: allmäntandvård, akuttandvård, estetisk tandvård och Invisalign. Vi är medlemmar i Sveriges Tandläkarförbund och är självklart anslutna till Försäkringskassan.

Vi har även stor erfarenhet av personer med tandvårdsrädda och hjälper dem igenom behandlingen med varm hand. Vi allting ta den tid som behövs för att skapa trygghet och nå bästa möjliga resultat.

Vi lägger stor vikt på din säkerhet och trygghet när vi tar hand om dina tänder och övriga munhälsa!

Regelbundna kontroller är bra för tänderna

Vill du kolla dina tänder? Välkommen till oss för en årlig kontroll! I samband med denna kan vi ge dig rår om din tandhygien för att slippa framtida besvär som tandsten, tandlossning och karies. Vi hjälper dig att hitta rätt hjälpmedel som tandtråd och mellanrumstandborstar med mera. Vi gör allt vi kan för att du ska ha en bra tandhälsa.

Går det att besöka tandläkaren med tanke på Covid-19?

Denna fråga har vi fått ofta den senaste tiden. Det är många som känner stor oro och inte riktigt vet vad som gäller.

Men du är välkommen till oss om du vill ha hjälp med dina tänder. Vi erbjuder våra tjänster, men anpassar oss efter regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Hygienen kommer i första rummet

Det innebär att vi håller hygienen högt – och det gäller såväl personal som patienter. Det finns möjlighet att tvätta händerna med tvål och vatten och vi har handsprit utplacerat i lokalen.

Dessutom är vi mycket noga med att vår personal inte går till jobbet om de visar minsta tecken sjukdom. Vi skickar även hem patienter som visar minsta symtom. Därför är vi också mer flexibla med sena avbokningar i dessa tider.

akut tandvård norrköping

Erfarna tandläkare som har din tandhälsa i fokus